PETRIK TAMÁS

Csemő képviseletében megnyerte a
2017. évi Nemzeti Vágtát.
A győzelemről és a csemői vágta-eredményekről
ide kattintva olvashat bővebben!

SZELLŐ IMRE

a WBO volt interkontinentális cirkálósúlyú bajnoka
a Csemői Palotás Sportegyesület ökölvívóinak vezetőedzője.
ide kattintva olvashat bővebben!

1997 után, 2018-ban újra első helyen végzett CSEMŐ a "Virágos Magyarország" verseny 1000 fő feletti falu kategóriájában.

Az 1998-ban megszerzett európai bronz díj után 2019-ben EZÜST díjat kaptunk! 
A "Virágos Csemőről" ide kattintva olvashat

Ma 2021. szeptember 16. csütörtök, Edit napja van. - Holnap Zsófia napja lesz.
Hét vezér tér
Községháza előtti tér
Dózsa György tér
Templom tér
Dr. Kováts Zoltán Emléksétány
Községháza
Virágharang

Csemő Község Önkormányzata, 2713 Csemő, Petőfi u. 1. • Tel./Fax: 06-53/392 001 • E-mail: hivatal@csemo.hu

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
TOVÁBBI PROGRAMOK

Shop 2017

TOVÁBB

Gyógyszertárak

A mai
ügyeletes
gyógyszertár:

Schulek Gyógyszertár
2700 Cegléd
Kőrösi út 51.
Telefonszám: 500-603, 500-604
Készenl. tel.: 06 30 531 8678

TOVÁBB

Nemzeti Vágta

Csemő sikerei

TOVÁBB

csemoegeszseg.hu

www.csemoegeszseg.hu

Együtt a csemőiek egészségéért, együtt gyermekeink jövőjéért!

TOVÁBB

ASP

önkormányzati alkalmazás központ

TOVÁBB

Csemői Palotás SE

versenysport, tömegsport, szabadidő

TOVÁBB

Csemői adattár

TOVÁBB

Uránia Mozi Cegléd

Ma már nincsenek előadások...
TOVÁBBI ELŐADÁSOK

HÍREK A MEGYEHÁZÁRÓL

12345678910
oldal:1/24 bejegyzés:10/237

Kis- és középvállalkozások telephely fejlesztései - Göbész Kft. »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2021. szeptember 13. hétfő, 14:34
Kis- és középvállalkozások telephely fejlesztései - Göbész Kft.
A Göbész Kft. a „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című felhívásra beadott pályázatát sikeresen megvalósította. A projekt a Széchenyi 2020

A Göbész Kft. a „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című felhívásra beadott pályázatát sikeresen megvalósította. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, 39,43 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével, 56.329.556 Ft összköltséggel a cég gödöllői telephelyén.

A felújított csarnok

A beruházás eredményeként a csarnok felújítása keretében világításkorszerűsítéssel és homlokzatfelújítással javultak a munkakörülményei a telephelynek. A fejlesztés eredményeként beépítettek egy futódarut, amely a hatékonyságot hosszútávon fokozza. Beszereztek még egy hídmérleget, amely különösen fontos a mennyiségi reklamációk kezelésénél. A Simplex45 vágógép pedig egy régi 80-as évekből maradt Hlato típusú gép kiváltását szolgálta, amely már csak szükség esetén volt használható. A fejlesztéssel hatékonyságuk fokozása mellett a gyártási folyamat során felmerülő hibák számát tudják nagymértékben csökkenteni.

A fejlesztésnek köszönhetően költséghatékonyabb lett a cég működése. Fejlesztésünk eredményeként kedvezőbb áron jobb minőséget tudnak produkálni, így várhatóan növekedni fog az elvégzendő munka mennyisége is. A jelenlegi gépbeszerzéssel és a csarnokfelújítással betonacél feldolgozó részlegüket fejlesztik, ahol 30 év alatt felhalmozott tudásállomány, valamint képzett gépkezelői és mérnöki csapat garantálta a fejlesztés sikeres megvalósulását.

A projekt befejezése: 2021.08.31.

www.pestmegye.hu

 

Közmeghallgatást tartanak a Pest megyei szlovákok »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2021. szeptember 13. hétfő, 08:34
Közmeghallgatást tartanak a Pest megyei szlovákok
HIRDETMÉNY Ezúton értesítjük Pest megye lakosságát, hogy a Pest Megyei Szlovák Önkormányzat 2021. szeptember 28-án 15 órától közmeghallgatást tart Megyeházán (1052 Budapest, Városház u. 7.). A közmeghallgatás során az állampolgárok és a megyében

HIRDETMÉNY

Ezúton értesítjük Pest megye lakosságát, hogy a Pest Megyei Szlovák Önkormányzat 2021. szeptember 28-án 15 órától közmeghallgatást tart Megyeházán (1052 Budapest, Városház u. 7.).

A közmeghallgatás során az állampolgárok és a megyében érdekelt szervezetek képviselői közérdekű kérdést tehetnek fel és javaslattal fordulhatnak a Pest Megyei Szlovák Önkormányzat tagjai felé.

Gimesiné Szokol Emese elnök sk.
Pest Megyei Szlovák Önkormányzat

Kisnémediben megkezdődött a minibölcsőde kialakítása »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2021. szeptember 09. csütörtök, 11:02
Kisnémediben megkezdődött a minibölcsőde kialakítása
Megkezdődött a településen a 8 férőhelyes új minibölcsőde kivitelezési munkái. A munkálatokra 59.95 millió forint támogatást nyert az önkormányzat a Pénzügyminisztériumtól.

Megkezdődött a településen a 8 férőhelyes új minibölcsőde kivitelezési munkái. A munkálatokra 59.95 millió forint támogatást nyert az önkormányzat a Pénzügyminisztériumtól.

Épül a bölcsőde a Petőfi Sándor u. 30. szám alatt

Kisnémedi település lakónépessége 2015 óta folyamatosan emelkedik, az elmúlt 4 évet vizsgálva a bölcsődés korú gyermekek létszáma átlagosan 25 fő volt a településen, az átlagos éves születésszám 7 gyermek volt.
A településen nem működött önkormányzati és egyéb fenntartású bölcsődei intézmény, 100%-os volt a kapacitáshiány, így különösen indokolt volt a 8 férőhelyes minibölcsőde építése. Figyelembe véve a településen élő bölcsődés korú gyermekek számát a 8 férőhelyes új mini bölcsődei intézmény várhatóan 100%-os kapacitással fog működni.

A projekt eredményképp 63,5 nm hasznos alapterületű mini bölcsődei intézményben összesen 8 új bölcsődei férőhely jön létre, valamint intézményi szinten a projekt keretében 3 db új munkahelyet hoz létre teljes munkaidőben. (1 fő kisgyermeknevelő, 2 fő bölcsődei szakgondozó).

A projekt befejezésének tervezett dátuma: 2021.11.15.

www.pestmegye.hu

Elkészült a csapadékvíz beruházás Taksonyban »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2021. augusztus 30. hétfő, 12:52
Elkészült a csapadékvíz beruházás Taksonyban
A „Települések felszíni csapadékvíz-elvezetés létesítményeinek fejlesztése, a települési vízgazdálkodás korszerűsítésének támogatása pest megye területén” című pályázati felhívásra, amely keretében 230 millió forint támogatási összegben részesült.

A „Települések felszíni csapadékvíz-elvezetés létesítményeinek fejlesztése, a települési vízgazdálkodás korszerűsítésének támogatása pest megye területén” című pályázati felhívásra, amely keretében 230 millió forint támogatási összegben részesült.

A beruházás több éves problémát oldott meg a településen

A projekt a település Fő útja, illetve a Szent István terén valósult meg. A Fő út a csapadékvíz elvezető rendszer hiányossága miatt kiemelten veszélyeztett terület volt a csapadékvíz okozta káresemények tekintetében. Az utca napi forgalma kimagasló, hiszen a Budapesten dolgozók is mind itt haladnak keresztül.

A Fő út mellett számos kereskedelmi funkciót betöltő ingatlan található, amelyek szintén forgalomvonzó létesítmények, a Szent István téren található a település legnagyobb kereskedelmi funkciót betöltő épülete. 

Támogatás forrása: Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatából

Megvalósítás helye: Taksony, Szent István tér, Fő út
Kivitelezést végző cég: Poseidon Power Kft.
A projekt befejezésének dátuma: 2021. augusztus 31.

www.pestmegye.hu

Lakossági fórum lesz Gödön »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2021. augusztus 30. hétfő, 09:19
Pest Megye Önkormányzata lakossági fórumot tart a Duna út felújításával kapcsolatban szeptember 16-án (csütörtök) 17 órakor a Göd, Jósika utca 14. cím alatti Nyaralóház színháztermében. www.pestmegye.hu

Pest Megye Önkormányzata lakossági fórumot tart a Duna út felújításával kapcsolatban szeptember 16-án (csütörtök) 17 órakor a Göd, Jósika utca 14. cím alatti Nyaralóház színháztermében.

www.pestmegye.hu

 

Pányi Zsuzsát választották az Év Főépítészének »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2021. augusztus 30. hétfő, 09:09
Huszonötödik alkalommal adták át Budapesten, augusztus 26-án "Az Év Főépítésze" díjat. 

Huszonötödik alkalommal adták át Budapesten, augusztus 26-án "Az Év Főépítésze" díjat. 

Az elismerés évente két kategóriában adományozható: az Év Főépítésze díjat aktív főépítész, míg a Főépítészi Életmű díjat a szakmáját hosszú ideje gyakorló, illetve nyugdíjba vonuló/vonult kiváló főépítész kapja. A díjakat ünnepélyes keretek között, az Országos Főépítészi Konferencián Karácsony Gergely főpolgármester, Erő Zoltán, Budapest főépítésze és Salamin Ferenc, az Országos Főépítészi Kollégium elnöke adta át.

Az Év Főépítésze Díjat Pányi Zsuzsanna okl. építészmérnök, Érd és Százhalombatta városok volt főépítésze, Pest megye főépítésze kapta, aki "több mint tízéves települési és tizenöt éves megyei főépítészi munkája során széleskörű és szerteágazó szakmai tevékenységet végzett, és így nagyban hozzájárult az emberhez méltó és esztétikus környezet létrejöttéhez. Munkáját több évtizedes tapasztalat, a megbízhatóság, az együttműködési készség, a pozitív hozzáállás és az értékteremtő javaslatok jellemzik. Aktív szervező munkájával nagyban segíti a megye főépítészeit, kezdeményezője és szervezője a megyei főépítészeg összefogásának, a Kulturált Települési Környezet Díj és a Pest Megye Építészeti Nívódíja pályázatoknak."

Ezúton is gratulálunk munkatársunknak!

A további díjazottakról ITT olvashat.

www.pestmegye.hu

Tápió mentéért díj - pályázat »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2021. augusztus 25. szerda, 08:52
Tápió mentéért díj - pályázat
A tápiószelei Blaskovich Múzeum Baráti Köre Közhasznú Egyesület 2019-ben Tápió mentéért díjat alapított azzal a céllal, hogy elismerje azokat a személyeket, akik munkájukkal sokat tettek a Tápió mentéért. A díjat

A tápiószelei Blaskovich Múzeum Baráti Köre Közhasznú Egyesület 2019-ben Tápió mentéért díjat alapított azzal a céllal, hogy elismerje azokat a személyeket, akik munkájukkal sokat tettek a Tápió mentéért. A díjat évente legfeljebb három személy kaphatja meg, illetve ezen felül egy-egy személy posztumusz, fiatal tehetség, valamint mecénás kategóriában. Az elismerés pénzjutalommal nem jár, a díjazottak elismerő oklevelet és emlékérmet vehetnek át.

Jelölt lehet a „Tápió mentéért-díj” elismerésre bármilyen természetes személy, aki a Tápió mentén, vagy a tájegységen kívül él, elévülhetetlen érdemei alapján pedig méltó lehet a kitüntetésre. Az elismerésre javasolt személy bármilyen területen végzett kimagasló munkássága felterjesztésre érdemes, ha az a Tápió mente valamelyik településén vagy a Tápió mentéért valósult meg. A benyújtott jelölések elbírálásánál kiemelt figyelmet kapnak azok a jelöltek, akiknek tevékenységi körébe tartozik a kulturális örökségvédelem, a néprajzi értékek, helyi hagyományok őrzése, az épített örökség védelme, a szellemi örökség átörökítése, természeti értékeink megőrzése, az oktatás, valamint az identitástudat erősítése, illetve mindezek megvalósításának segítése. További elbírálási szempont, hogy a jelölt személy és munkássága helyi, regionális, országos vagy nemzetközi szinten szerzett-e hírnevet a Tápió mentének. Posztumusz-díj esetében ugyanezek a szempontok érvényesek.

Jelölt lehet „Tápió mente fiatal tehetsége” díj elismerésre bármilyen természetes személy, aki a Tápió mentén, vagy a tájegységen kívül él, elévülhetetlen érdemei alapján pedig fiatal életkora ellenére méltó lehet a kitüntetésre. Az elismerésre javasolt személy bármilyen területen végzett kimagasló munkássága felterjesztésre érdemes, ha az a Tápió mente valamelyik településén vagy a Tápió mentéért valósult meg. A benyújtott jelölések elbírálásánál kiemelt figyelmet kapnak azok a jelöltek, akiknek tevékenységi körébe tartozik a kulturális örökségvédelem, a néprajzi értékek, helyi hagyományok őrzése, az épített örökség védelme, a szellemi örökség átörökítése, természeti értékeink megőrzése, az oktatás, valamint az identitástudat erősítése, illetve mindezek megvalósításának segítése. További elbírálási szempont, hogy a jelölt személy és munkássága helyi, regionális, országos vagy nemzetközi szinten szerzett-e hírnevet a Tápió mentének. Fontos kritérium, hogy 20 éven aluli kell legyen a felterjesztett (2001. december 31. után született).

Jelölt lehet „Tápió mente mecénása” díj elismerésre bármely természetes személy vagy cég, mely esetben jól követhetően megismerhető a Tápió mentén, a Tápió mentéért végzett támogatási tevékenysége és kiemelt támogatási körébe tartozik a kulturális örökségvédelem, a néprajzi értékek, helyi hagyományőrzés, az épített örökség védelme, a szellemi örökség átörökítése, természeti értékeink megőrzése, az oktatás, tehetséggondozás, valamint az identitástudat erősítése céljából megvalósuló önzetlen anyagi támogatása.
Jelölő személy: bárki tehet felterjesztést

A jelölt szakmai életútját és munkásságát (mecénás esetében támogatási tevékenységeit) bemutató pályázati anyagot (maximum 2-3 oldal, kötetlen formai követelmény) az alábbi címre kérjük beküldeni, kizárólag postai úton:
Blaskovich Múzeum Baráti Köre Közhasznú Egyesület, 2766 Tápiószele, Múzeum u. 13.
A borítékon kérjük feltüntetni: „Tápió mentéért-díj – 2021”
Kérjük feltüntetni a jelölő fél, valamint a jelölt pontos elérhetőségeit is a felterjesztésben (név, cím, telefonszám, email)!

A felterjesztés határideje: 2021. október 15. (ezen a napon postai bélyegzővel ellátott és feladott felterjesztést még elfogadjuk)
A díj átadásának időpontja: 2021. november 13. (szombat) 16 óra
A díj átadásának helyszíne: Művelődési Központ, 2760 Nagykáta, Bajcsy-Zsilinszky út 9.

A díjátadó ünnepség fővédnökei:
Czerván György – országgyűlési képviselő
Szabó István – Pest Megye Közgyűlésének elnöke
Dorner Gábor – Nagykáta Város polgármestere
Tápiómente Táncegyüttes és Tápiómente Táncegyüttes Közhasznú Alapítvány

Minden évben a Blaskovich fivérek által Tápiószele és Tápiószentmárton határában, Sőregpusztán megtalált szkíta aranyszarvas napjához (1923. november 08). közeli időpontban kerül az ünnepség megrendezésre.
A rendezvényre minden évben meghívást kapnak az előző évek díjazottjai is. Az előző évben felterjesztett, de elismeréssel nem jutalmazott személyeket automatikusan az idei felterjesztettek közé soroljuk (minden felterjesztés érvényes a következő évben is, amennyiben nem került díjazásra).

A díj kuratóriumának tagjai:
Terék József – Pest Megye Önkormányzatának kulturális szakreferense, MMA Köztestületi tag, a kuratórium elnöke
Terék Mihály – Blaskovich Múzeum Baráti Köre Közhasznú Egyesület elnöke, Arany János díjas pedagógus
Gócsáné Dr. Móró Csilla – MMGMK Blaskovich Múzeum igazgatója, történész, Tápiószele díszpolgára
Katus Norbert – Összefogás Sülysápért Egyesület elnöke, Sülysáp Város alpolgármestere
Dr. Baksa Brigitta – Budapesti és Pest megyei Regionális Príma díjjal kitüntetett etnográfus, Apor Vilmos Katolikus Főiskola tanára
Tarnavölgyi László – a www.tapiokultura.hu főszerkesztője, a Nagykátai Városi Könyvtár, Művelődési Központ és Tájház igazgatója

A 2021. évi Tápió mentéért díj ünnepi műsorával egybekötött díjátadó ünnepség fő támogatói:
Nagykáta Város Önkormányzata
Pest Megye Önkormányzata
Tápiómente Táncegyüttes

A RENDEZVÉNY IDŐPONTJA AZ EGÉSZSÉGÜGYI HELYZET FÜGGVÉNYÉBEN VÁLTOZHAT!

A díjjal kapcsolatos további információk:
Blaskovich Múzeum Baráti Köre Közhasznú Egyesület
2766 Tápiószele, Múzeum u. 13.
email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Tel:0653/380-157

www.pestmegye.hu

Ünnepeljünk együtt augusztus 20-án Törtelen! »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2021. augusztus 16. hétfő, 08:53
Ünnepeljünk együtt augusztus 20-án Törtelen!
Pest Megye Önkormányzata és Törtel Község Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és kedves családját 2021. augusztus 20-án a Szent István napi ünnepségre. www.pestmegye.hu

Pest Megye Önkormányzata és Törtel Község Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt és kedves családját 2021. augusztus 20-án a Szent István napi ünnepségre.

www.pestmegye.hu

 

Átadták a Bölcsődét Szigetmonostoron »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2021. augusztus 05. csütörtök, 10:03
Átadták a Bölcsődét Szigetmonostoron
Szigetmonostor Község Önkormányzata az elnyert és a többlettámogatással kiegészített 108,3 millió forintos támogatást az önkormányzat 19 millió forintnyi önrésszel egészítette ki; így ebből a 127 millió forintból valósult meg Szigetmonostor

Szigetmonostor Község Önkormányzata az elnyert és a többlettámogatással kiegészített 108,3 millió forintos támogatást az önkormányzat 19 millió forintnyi önrésszel egészítette ki; így ebből a 127 millió forintból valósult meg Szigetmonostor bölcsődéjének bővítése.

Szigetmonostor, Füzeserdő u. 2.

A projekt eredményképp a meglévő 482,42 nm intézmény 108,48 m2-rel, egy csoportszobával bővült, így összesen 590,9 nm hasznos alapterületű bölcsődei intézmény jött létre. Az eredeti 28 férőhely mellé még 12 férőhely került kialakításra, amely összesen 40 férőhelyet jelent a település számára.
A projekt keretében eszközök beszerzései is megvalósultak, a bölcsőde épületének komplex, teljes körű akadálymentesítése is megtörtént. A bölcsőde tetőszerkezetén napelemes rendszer is kialakításra került.

A projekt keretében Szigetmonostor Község Önkormányzata intézményi szinten 3 új munkahelyet hoz létre teljes munkaidőben. (2 fő kisgyermeknevelő, 1 fő dajka). Az új munkahelyek létrehozásának köszönhetően a projekt hozzájárul a munkanélküliség csökkentéséhez is.

Szigetmonostor, Füzeserdő u. 2.

A projekt kezdésének dátuma: 2020.08.10.
A projekt befejezésének tervezett dátuma: 2021.08.31.

A támogató neve: Pénzügyminisztérium
A támogatás forrása: Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból

www.pestmegye.hu

 

Új csarnokot adott át a Tactic kereskedelmi és szolgáltató Kft. »

Forrás: www.pestmegye.hu - Megjelent: 2021. augusztus 03. kedd, 10:37
Új csarnokot adott át a Tactic kereskedelmi és szolgáltató Kft.
Az épületben elsősorban gyártási és raktározási területeket alakítottak ki. A gyártó területre az alábbi eszközök telepítését tervezik: sportcélú hasznosításra alkalmas CNC gép, amely elsősorban a vizes sportok során használt sportszerek

Az épületben elsősorban gyártási és raktározási területeket alakítottak ki. A gyártó területre az alábbi eszközök telepítését tervezik: sportcélú hasznosításra alkalmas CNC gép, amely elsősorban a vizes sportok során használt sportszerek kapcsán hasznosítanak. Az épületben gyártó, alapanyag és készárú raktár alakítanak ki, amely a gyártási kapacitás növelése miatt indokolt. Az önállóan nem támogatható tevékenység keretében 43,17 nm-es területen irodai és szociális funkciót betöltő helyiségeket építenek. A projekt keretében összesen 5 db parkolót hoztak létre, illetve megvalósult a működéshez szükséges belső közeledési felületek kiépítése is.

 

Az új sportszergyártó csarnok építésével a vállalkozás versenyképessége, gyártási kapacitása növekszik. A fejlesztés olyan kapacitásbővítést eredményez, amelyre tényleges piaci igény mutatkozik, javítja a társaság technológiai felkészültségét, versenyképességét és erőforrás hatékonyságát. A projekt hatására társaságunk 5 új munkavállaló foglalkoztatását is megvalósítják.

A projekt kezdésének dátuma: 2019.12.05.
A projekt befejezésének tervezett dátuma: 2021.07.31.

A támogató neve: Pénzügyminisztérium

A támogatás forrása: Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból

www.pestmegye.hu

 

12345678910

NEMZETI VÁGTA döntője

120

4

12

22

nap óra perc m.perc

Virágos Csemő -
ENGLISHthe flowery settlement

Nemzetközi
ezüst-díj
2019
Magyarországi
első hely
2018
Nemzetközi
bronz-díj
1998
Magyarországi
első hely
1997
TOVÁBB

Üdvözlöm!

Tisztelt Látogató!

 

Köszönöm, hogy az interneten ellátogatott hozzánk!

Engedje meg, hogy bemutassam Csemőt!

 

dr. Lakos
Roland

polgármester

BEMUTATÓ

Csemő kiadvány

TOVÁBB

Adatvédelem

Adatvédelem TOVÁBB

Települési támogatás

  • Kinek jár?
  • Milyen feltételekkel?
  • Hogyan igényelhető?
TOVÁBB

Csemői himnusz

id. Olgyay Györgyné és
Olgyay Gábor szerzeménye:

Készült Csemő Község megalakulásának 50. évfordulójára 2002-ben.

Csemői Hírmondó

ingyenes önkormányzati havilap

TOVÁBB

Településszerkezet

TOVÁBB
Csemő Község Önkormányzata, 2713 Csemő, Petőfi u. 1. • Tel./Fax: 06-53/392 001 • E-mail: hivatal@csemo.hu

Csemő a facebookon

Írjon nekünk!

Oldaltérkép

Impresszum

 

Ha autóval jön Csemőbe:


Csemő a Google térképen

A lap 0.026 másodperc alatt készült el. | Copyright 2021 Csemő Község Önkormányzata | design by © Tánczos Tibor

A látogatók száma 2016.10.19-től: 3215297 | Ebben a hónapban: 29698 | Ma: 1670 | jelenleg: 1 | Statisztika